FB_IMG_1601920942076 (1)

Joel Alvarez Banal

Fundador Sisme. Productor i director d'arts escèniques aplicades.

Em mou crear espectacles de creació col·lectiva amb comunitats diverses, per facilitar transformacions individuals, grupals i socials. Treballo perquè el teatre aplicat sigui un llenguatge comú en els ambits profesionals i institucionals.

DSCF5840 (1)

Esther Planas Hortal

Fundadora de Sisme. Psicòloga sanitària. Psicoterapeuta humanista i sistèmica. Especialitzada en arts escèniques aplicades.

Núm. col. 15151

M’apassiona formar part d’espais creatius on compartim i ens nutrim de la trobada. M’emociona acompanyar persones per relacionar-nos d’una manera més lliure, més segura i des de la pròpia essència.

WhatsApp Image 2022-09-01 at 21.58.38

Tamara Fernández

Psicòloga adolescents i adults.

Núm. col. 30520

Donar forma i dur a terme el projecte de vida suposa un repte enriquidor per a les persones. En aquest aspecte, considero important la intervenció com a agent facilitador dotant d’eines i dels recursos necessaris a joves i persones adultes per a millorar la seva qualitat de vida. De vegades, la vida ens planteja reptes complicats, poder explorar vies més creatives de resolució pot marcar una diferència en la manera en què afrontem la incertesa.

PHOTO-2021-07-17-18-00-09

Zubia Leal

Psicòloga infantil i familiar. Artterapeuta.

Núm. col. 14090

M’apassiona el poder del vincle i de la creativitat en els processos d’acompanyament. Entenc l’art com a mitjà transformador.

WhatsApp Image 2021-08-27 at 12.40.50

Anna Jeremias

Psicòloga adultes i joves. Formadora i educadora social.

Núm. col. 29242

M’apassiona acompanyar a les persones i als grups cap a la pròpia exploració i descoberta, des de l’escolta i el respecte per els propis processos de vulnerabilitat i d’impuls. Traçar processos d’autonomia i d’autogestió de la salut bio- psico -social de la mà de les persones i els grups desperta una creativitat i bellesa que ens nodreixen a tota la comunitat.

WhatsApp Image 2021-08-17 at 18.04.03

Hilda Wara

Psicòloga adults i adolescents.

Núm. col. 15514

Valoro l’autenticitat que ens porta a ser i mostrar-nos como som. Gaudeixo acompanyant a les persones que necessiten deixar anar càrregues innecessàries, reconéixer les seves multiples facetes i estimar-les profundament.

Imagen de WhatsApp 2024-05-05 a las 13.05.34_2f1eba68

Ferran Miralles

Psicòleg infantil i adolescents

Núm. col. 32710

M’agrada acompanyar els processos vitals des d’una visió àmplia i natural, integrant ment, cos i emoció amb eines de diferents paradigmes terapèutics. Des de l’apassionant descobriment del funcionament del cervell, passant per un enfocament humanista, sistèmic i gestàltic que permeti connectar el món interior de cada persona, amb la bellesa de la existència. M’apassiona el teatre, l’escriptura i la música, totes tres com a art i com a eines terapèutiques.

WhatsApp Image 2021-08-17 at 13.50.39

Laia Ballart

Psicòloga especialitzada en orientació laboral i coaching.

Núm. col. 32710

Tinc la convicció que cadascuna de nosaltres té el poder de transformar-se en allò que desitja. M'agrada acompanyar en el viatge de l'autoconeixement, en l'evolució personal i en les noves possibilitats de canvi que ens ofereix la vida. Reconnectar amb la nostra vocació i caminar en sintonia amb els nostres valors ens permet potenciar la millor versió de nosaltres mateixes.

IMG_2860

Núria Puentes

Psicòloga de parella, adults i familiar (adolescents)

Núm. col. 24266

Compromesa en donar suport a les persones en les seves dificultats relacionals i individuals. M'estimula el treball d'acompanyament a adults i adultes i a les adolescències efervescents i les seves famílies. Crec que la comprensió entre les persones amb les quals creem vincles possibiliten processos de canvi que ens fan créixer.

WhatsApp Image 2021-08-27 at 08.58.11

Iris Hinojosa

Psicòloga sanitària,Psicòloga infantil, adolescents i adults. Artista multidisciplinar

Núm. col. 17420

Em mou créixer una mica més cada dia i estic agraïda de poder-ho fer a través de la meva feina, acompanyant en processos de canvi. Atrevir-nos a ser qui som és un art que també s’aprèn Actualment especialitzant-se en terapia gestalt infantil i adolescents.

Imagen de WhatsApp 2024-04-25 a las 17.05.45_6b28bcce

Sílvia Gracia

Psicòloga sanitaria. Infantil i adolescents

Núm. col. 32861

Apassionada per escoltar i conèixer l'interior de les persones. Estimo l'expressió autèntica de ser qui som. Em motiva i honra acompanyar a les persones cap al coneixement i l'amor cap a nosaltres mateixos i els altres. Cel·lebro les diferències i crec que ens enriqueixen i sensibilitzen, acostant-nos a creacions conjuntes amb valors humans.

WhatsApp Image 2021-07-23 at 13.52.25 (1)

Júlia Vila

Psicòloga infantil, adolescents i joves

Núm. col. 29582

Crec en la importància d'acompanyar i validar els processos de creixement en la infància i l'adolescència, que trobin un lloc d'escolta i seguretat on poder desenvolupar-se en l'aprenentatge emocional. Treballo des de diferents llenguatges artístics com a pràctiques creatives que potencien noves mirades i possibilitat de transformació. Actualment especialitzant-se en terapia gestalt infantil i adolescents.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 21.09.16

Maria Millan

Psicòloga infantil, adolescents i joves

Núm. col. 30016

Em mou l'acompanyament des de la sensibilitat i la creativitat. Crec en la creació d'espais i vincles que donin llum i permís per a l'expressió d'experiències i emocions que resten a l'ombra. Confio en el paper transformador de l'art com a eina de resignificació i de possibilitat, posant-lo al servei de l'aprenentatge emocional. Entenc la narrativa interna com a un reflex del nostre desenvolupament en les relacions i la vida. Integro el cos, les emocions, el pensament i els sistemes vinculars en què som. Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

WhatsApp Image 2022-12-23 at 22.34.35

Mariana Cazalá

Psicòloga infantil, adults, parella i perinatal.

Núm. col. 30358

Sempre he sentit una gran motivació per descobrir la veritable essència de les persones, el que les fa úniques i irrepetibles i que les impulsa a superar els reptes que es presenten a la vida. Acompanyo a les famílies i la criança des d’una mirada autèntica, respectuosa i inclusiva.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 23.50.38

Mar Cobos

Psicòloga infantil, d'adolescents i familiar

Núm. col.14084

Em sento afortunada d’acompanyar a famílies, infants i adolescents a millorar en el seu benestar a partir de les seves pròpies capacitats i expectatives.

WhatsApp Image 2023-01-24 at 22.49.07

Katherine Alvarez

Psicòloga clínica infantil i d'adults.

La meva professió és la meva vocació. Em sento molt afortunada de poder ajudar a les persones a resoldre, millorar o acompanyar les seves dificultats fomentant una millor comprensió de si mateixes i un benestar més gran en les seves vides.

IMG_20220819_081619

Monica Boetti

Psicòloga psicomotricista, especialitzada en primera infància

Núm. col. 13424

M’apassiona acompanyar a nens, nenes i les seves famílies a trobar maneres d'expressar-se i desenvolupar-se amb més benestar des del seu propi potencial creatiu. M'il·lusiona poder fer-ho a través de la intervenció psicomotriu terapèutica, on conflueixen cos, emoció i relació, expressant-se en un moviment lúdic transformador.

Imagen de WhatsApp 2023-10-05 a las 18.09.27

Yaiza González

Psicóloga infantil, adolescentes i joves especialitzada en sistèmica. Educadora emocional.

Núm. col. 32113

L'acompanyament psicoemocional és un dels meus pilars, crec en el seu potencial per apropar a les persones a formes de vinculació saludables, autèntiques i amoroses. Em mou generar i habitar espais creatius on posar al centre les cures en salut mental, explorant la diversitat de possibilitats per transformar el malestar.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 21.10.11

Elena Blasco

Secretaria i administració de Sisme

M'agrada poder acompanyar en els projectes i la gestió del dia a dia. Posar ordre en allò que no es veu, per sentir-nos totes més a gust i créixer juntes.Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

Anna Lopez (1)

Anna Lopez

Actriu i Mestra. Especialitzada en teatre infantil i arts aplicades.

Sóc una apassionada del teatre i m'entusiasma el món de l'aprenentatge a través de les arts. Treballo socialment perquè les arts escèniques estiguin presents a la nostra quotidianitat i que siguin especialment indispensables durant les etapes de la infantesa i l'adolescència.

IMG_2245 -2

Filipa Teixeira

Producció i dinamització en arts escèniques

Crec en la capacitat que tenim per transformar-nos i transformar el nostre entorn. Per això em mouen les persones, els vincles i l'art amb el seu poder infinit que ens permet mirar més enllà del que és obvi. Personalment el teatre, social i de l'oprimit, em va ajudar a coneixe'm, a ser una persona més amable amb mi i amb els altres. Això és el que em mou, poder compartir aquesta poderosa eina, obrint la oportunitat a que la resta la pugui conèixer i aplicar.

barvut

Albert Besalú

Bomber de la Generalitat, GRAF. Formador.

Bombers és la meva passió, però també el creixement personal i la formació contínua. Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 12.45.47

Oscar Caldera

Caporal de Bombers de la Generalitat. Formador

M'apassiona la feina de bomber i m'agrada formar part d'un equip que acompanya a persones que tenen la il•lusió d'assolir aquest repte.Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

eeee

Meritxell Santamaria

Actriu i psicoterapeuta de grups. Especialista en psicodrama.

Les arts escèniques tenen un valor terapèutic inqüestionable, només cal detectar-ne el perquè de tot plegat i donar espai i temps per tal de descobrir i afavorir la integració dels elements transformadors.

IMG_2147

Marc Garcia

Actor i dramaturg

Confio plenament en la capacitat transformadora de la paraula; de la mateixa manera, aposto pel teatre més íntim (en diria epopeies íntimes) i pels textos que son capaços d'alliberar des d'un lloc més emocional que racional, la paraula de l'espectador. Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

Elena 2 (1)

Elena Borrell

Professora de ioga

M’agradaria ser la mà que, gairebé sense ser-hi, hi és. Acompanyo a persones i famílies per transformar al llarg del camí a través del ioga. Oferir eines i acompanyar moments que ens portin a trobar l'equilibri, la serenitat, la força i la pau que portem dins i que en moltes ocasions no ens permetem parar a observar o enriquir-nos.