FILOSOFIA

“Moviments que transformen”

Som una entitat de professionals de les arts escèniques, la psicologia i la pedagogia que ens dediquem a acompanyar persones i grups per promoure la salut emocional i relacional de la societat. A través de la facilitació de grups i les arts escèniques impulsem projectes artístics i formatius, per moure i reconstruir, per viure i conviure millor. Per ser més qui som.

La nostra manera d’acompanyar al grup és des d’una mirada humanista, sistèmica i respectuosa pel ser i sentir de cadascú, partint sempre de l’existent com a punt d’inici en la nostra intervenció.

Treballem posant l’accent en la proximitat, l’escolta, la mirada àmplia del que va palpitant al grup i recollint de forma sumatòria les necessitats d’aquest.

L’art i en especial les arts escèniques són el nostre vehicle, el canal de comunicació i d’instrospecció per entrar a facilitar els grups. Eines que permeten que la creativitat, la deshinibició i el gaudir siguin presents al procés.

Treballem a partir de la construcció compartida de l’experiència viscuda en el grup.

Convivim, creem, integrem compartint, per tal de nutrir-nos en grup i d’apropar-nos teixint una xarxa de vincles que ens faci sentir el formar-ne part.

Ús del conflicte com a oportunitat per conviure i cuidar la nostra salut emocional i relacional.