Sílvia Gracia

Psicòloga, graduada en psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva passió per les arts en agència amb el món social i comunitari la porta a estudiar el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social a l'Institut del Teatre. A més, amb una mirada crítica i oberta del camp de la salut mental compta amb el Postgrau de Salut Mental Col·lectiva de la Universitat Rovira i Virgili.

Ja fa més de dos anys que treballa com a psicòloga en un Centre Socioeducatiu a Nou Barris. Des d'una mirada sistèmica i integral dels processos de creixement, té experiència en el treball educatiu i d'acompanyament emocional de les necessitats en la infància i adolescència en risc en les escoles, com també, en l'acompanyament del vincle en l'àmbit familiar. A més, ha realitzat tallers socioeducatius grupals dirigits a infants i joves, com també intervenció sociofamiliar en grups de mares i pares.

Tanmateix, té formació en Teatre Espontani i Teatre Social i ha estat participant amb projectes de salut mental i arts escèniques. Té experiència en treballar des de diferents llenguatges artístics en la dinamització d'espais creatius grupals des d'una exploració i possibilitat d'expressió de les diferents narratives socials com aposta política.