NÚRIA PUENTES

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Experta en teràpia individual amb adults i intervencions familiars i de parella. Formada per l'Escola de Teràpia Familiar de l'Hospital de Sant Pau.
Formada també en teràpia estratègica breu, així com en intervenció comunitària, perspectiva de gènere, abordatge educatiu del consum de substàncies i polítiques públiques de prevenció de drogues.
Ha desenvolupat gran part de la seva trajectòria laboral en l'àmbit de la psicoteràpia, acompanyant adults, adolescents, parelles i famílies en el marc de la intervenció psicoterapèutica, i també des de Serveis d'Assessorament Familiar.
A la vegada coordina accions relacionades amb la prevenció de drogues i pantalles per adolescents, joves i les seves famílies.
També ha sigut en els darrers anys professora en el Grau de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya i actualment col·labora puntualment com a formadora en programes de l'Agència de Salut Pública i supervisa també a altres professionals que treballen amb famílies i adolescents en diferents serveis públics.