Reproducir vídeo

Llibreta Blava 2021

Un grup de dones es troba per compartir el procés de dol de cadascuna d’elles. Avui és el torn de la Bruna, jove autora que col.lecciona llibretes de tots els colors i que enceta històries però mai no les acaba. La llibreta blava n’és un bon exemple: és plena de retalls del que ha estat la seva darrera història d’amor amb l’Alba, una socorrista vocacional de platja. Entre totes, organitzen tots aquests records recents en forma de posada en escena per ajudar-la a començar un viatge amarg i dolç a la vegada. I per poder, també, posar un punt i final a aquesta llibreta. Un procés creatiu, lúdic, a partir del dol. Com diu la Bruna: «Voldria tenir ales per poder , un dia, sobrevolar el caos.»

 

Un espectacle que parla de la pèrdua, del dol, de la vida i la mort. Una producció on nou dones que han perdut éssers estimats durant la pandèmia transiten el dolor, compartint i creant juntes.

Aquesta producció forma part de Transitant, un dels projectes que Sisme impulsa per acompanyar l’impacte emocional que està generant la pandèmia.