IOGA EN FAMÍLIA

SISME és un espai d'acompanyament per al benestar integral de les persones, adults i infants, i amb les sessions de ioga facilitem un espai per compartir i connectar amb la nostra respiració, la calma, la pausa, l'observació, el silenci i l'escolta.

Ioga en sànscrit significa "unió", que en aquest cas fa referència a la connexió entre el cos, la ment i l'esperit, oferint una visió holística de la salut i el benestar de les persones. Les emocions i els pensaments afecten el cos i l'eficàcia del ioga té molt a veure amb aquest desig d'unir i cercar l'harmonia dels diferents nivells de l'ésser humà.

La seva pràctica habitual aporta beneficis en molts sentits. És una eina d'autoconeixement que ens permet desenvolupar l'autoconsciència de l'entorn i pròpia. A la vegada ens permet millorar la forma física perquè és un treball molt centrat en la flexibilitat, l'equilibri i la força, que repercuteix en mantenir l'equilibri de sistema circulatori, nerviós i endocrí i pot inferir en diferents temes de salut com el dolor menstrual, mal de cap, restrenyiment... I per últim, un altre component important és l'atenció que posa en la respiració, funció vital que es veu limitada amb l'estrès i l'ansietat.

HORARIS I PREUS

Matrícula gratuïta amb les inscripcions fetes durant el setembre

IOGA EN FAMÍLIA

Un espai per a tota la família, on gaudir, jugar i refermar el vincle familiar, des dels cossos, amb presència i consciència.

Les sessions adapten dinàmiques i objectius en consonància a les diferents etapes del desenvolupament, així com a les circumstàncies personals de cadascú. Des d'una metodologia lúdica i divertida ens apropem a la finalitat del ioga, la necessitat de desacceleració, el silenci i la presència que perdem fàcilment en el nostre dia a dia. Amb el propòsit què cada família integri els beneficis de la pràctica del ioga en un marc de diversió, plaer, confiança i respecte.

Dijous de 17h a 18h.
(preu menusal 48€)
Inclou un adult/a + un infant .

*Pagament trimestral

IOGA PER ADULTS
(Viniyoga, el Ioga adaptat a les persones)

Aquesta és una pràctica del ioga que s'adapta a les persones, en funció de l'edat, el gènere, l'experiència vital, les necessitats personals. Es tracta de sessions on es parteix del punt de partida de cadascú, acompanyant i posant intenció en cada pràctica del que la persona necessita.
És un ioga com a camí personal de transformació que, mitjançant el treball a través del cos, la ment, la respiració i el silenci, ens situa en disposició d'observar i prendre consciència per, a partir d'aquí anar actuant cap a un major equilibri a qualsevol nivell, físic, emocional, espiritual... i per tant cap al benestar.

Una pràctica de ioga apta per a qualsevol amb ganes de fer un treball personal i de recerca de benestar.

Adults mig dia de 13.15h a 14.10h.

1 dia a la setmana. 35€ (al mes).
2 dies a la setmana. 48€ (al mes).

*Pagament trimestral

Estem seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries per garantir la salut de tots. La nostre principal prioritat segueix sent el benestar i la seguretat dels nostres clients i de tots els membres del nostre equip.