Teresa Farré

Teresa Farré

La Teresa ha treballat 27 anys com a infermera a l’hospital Clínic de Barcelona en diferents especialitats.
Va començar la seva formació Holística el gener del 2005 i el 2007 va començar a treballar com a terapeuta combinant i aplicant diferents coneixements i tècniques complementàries incloent l’Osteopatia Bioenergètica, la Teràpia Neural, l’Acupuntura i les Flors de Bach, entre d’altes.
Diplomada en Infermeria. Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona.
- Especialitat en Infermeria Pediàtrica. Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona.
- Postgrau Teràpies Naturals: Bases Conceptuals, Teràpia de les Zones Reflexes dels Peus, Osteopatia Bioenergètica, Dietètica, Flors de Bach. Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Deu. Universitat de Barcelona.
- Máster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal. Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Deu. Universitat de Barcelona.
- Máster en Valoració Energètica i Acupuntura. Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Deu. Universitat de Barcelona.
- Postgrau en Microbiota. Regenera.
- Máster en Malalties Autoimmunes. Regenera.
- Curs Postgrau "Diagnòstic i Tractament del Dolor Musculo-Esquelétic amb Acupuntura". Energimed (Barcelona).
- Curs Postgrau d’Acupuntura "De la Pubertat a la Menopausa". Energimed (Barcelona).
- Curs "De la Clínica a la Analítica". Soy como como Pro.
- Formació en diversos cursos de Craneo-sacral i Alliberació Somato-Emocional, Osteopatia Biodinàmica, Tècnica Metamòrfica, Osteopatia Bioenergètica Cel·lular Activa, Formació continuada d'acupuntura per a professionals i, en menys mesura, Holosintesis, Aurasoma i Kinesiología Holística.
- Formada en Dietètica Naturista i Oriental i Cuina Naturista i Oriental a l'Institut de Formació Professional Roger de Llúria.