FB_IMG_1601920942076 (1)

JOEL ALVAREZ BANAL

Fundador Sisme.
Productor i director d'arts escèniques aplicades.

Em mou crear espectacles de creació col·lectiva amb comunitats diverses, per facilitar transformacions individuals, grupals i socials.
Treballo perquè el teatre aplicat sigui un llenguatge comú en els ambits profesionals i institucionals.

DSCF5840 (1)

ESTHER PLANAS HORTAL

Fundadora de Sisme.
Psicòloga sanitària. Psicoterapeuta humanista i sistèmica. Especialitzada en arts escèniques aplicades.
Núm col 15151

M’apassiona formar part d’espais creatius on compartim i ens nutrim de la trobada. M’emociona acompanyar persones per relacionar-nos d’una manera més lliure, més segura i des de la pròpia essència.

IMG_20220819_081619

MONICA BOETTI

Psicòloga psicomotricista, especialitzada en primera infància

Núm col: 13424

M’apassiona acompanyar a nens, nenes i les seves famílies a trobar maneres d'expressar-se i desenvolupar-se amb més benestar des del seu propi potencial creatiu. M'il·lusiona poder fer-ho a través de la intervenció psicomotriu terapèutica, on conflueixen cos, emoció i relació, expressant-se en un moviment lúdic transformador.

PHOTO-2021-07-17-18-00-09

ZUBIA LEAL

Psicòloga infantil i familiar. Artterapeuta.
Num col 14090

M’apassiona el poder del vincle i de la creativitat en els processos d’acompanyament. Entenc l’art com a mitjà transformador.

WhatsApp Image 2021-08-27 at 12.40.50

ANNA JEREMIAS

Psicòloga adultes i joves. Formadora i educadora social.
Num col 29242

M’apassiona acompanyar a les persones i als grups cap a la pròpia exploració i descoberta, des de l’escolta i el respecte per els propis processos de vulnerabilitat i d’impuls. Traçar processos d’autonomia i d’autogestió de la salut bio- psico -social de la mà de les persones i els grups desperta una creativitat i bellesa que ens nodreixen a tota la comunitat.

IMG_20181221_165642_2

MARIVÍ MIRANDA

Psicòloga infants,adolescents i adults. Especialitzada en dansa i moviment.
Núm col 22070

Estimo la meva professió i em sento honrada per col·laborar en el desenvolupament i la recerca del benestar de les persones. Em qüestiono el preestablert i intento ser genuïna i coherent amb mi mateixa com a forma de creixement personal i com la meva aportació a la comunitat. Actualment formant-se en psicoteràpia integradora humanista

WhatsApp Image 2022-09-01 at 21.58.38

TAMARA FERNÁNDEZ

Psicòloga adolescents i adults.
Núm col 30520

Donar forma i dur a terme el projecte de vida suposa un repte enriquidor per a les persones. En aquest aspecte, considero important la intervenció com a agent facilitador dotant d’eines i dels recursos necessaris a joves i persones adultes per a millorar la seva qualitat de vida. De vegades, la vida ens planteja reptes complicats, poder explorar vies més creatives de resolució pot marcar una diferència en la manera en què afrontem la incertesa.

WhatsApp Image 2021-08-17 at 18.04.03

WARA REVOLLO

Psicòloga adults i adolescents.
Núm col 15514

Valoro l’autenticitat que ens porta a ser i mostrar-nos como som. Gaudeixo acompanyant a les persones que necessiten deixar anar càrregues innecessàries, reconéixer les seves multiples facetes i estimar-les profundament.

WhatsApp Image 2021-08-17 at 13.50.39

LAIA BALLART

Psicòloga especialitzada en orientació laboral i coaching.

Tinc la convicció que cada una de nosaltres ens podem transformar en allò que volem. M’agrada acompanyar en l’orientació laboral i en el propi autoconeixement per poder viure en sintonia amb els propis valors i potenciar, d’aquesta manera, la millor versió de nosaltres mateixes.

WhatsApp Image 2021-07-23 at 13.52.25 (1)

JÚLIA VILA

Psicòloga infants,adolescents i adults. Especialitzada en dansa i moviment.
Núm col 29582

Crec en la importància d'acompanyar i validar els processos de creixement en la infància i l'adolescència, que trobin un lloc d'escolta i seguretat on poder desenvolupar-se en l'aprenentatge emocional. Treballo des de diferents llenguatges artístics com a pràctiques creatives que potencien noves mirades i possibilitat de transformació.
Actualment especialitzant-se en terapia gestalt infantil i adolescents

rbt

NÚRIA MESTRES

Psicopedagoga i mestra.

M’apassiona la tasca educativa: acompanyar infants en el seu creixement, procurant un bon entorn emocional d’aprenentatge, ajudant-los a ser capaços i a sentir-se capaços, tenint present les seves necessitats i, valorant la seva singularitat i diversitat. Crec en la comunitat com agent educatiu.

WhatsApp Image 2022-03-21 at 9.07.48 AM

BELÉN FRUGONI

Psicòloga infantil i adolescents. Terapeuta Corporal Bioenergètica i Doula.

Crec en la creació del vincle com a potència transformadora. Habilito espais on expressar-nos més enllà de la paraula: obrint camins al llenguatge corporal i l'expressió emocional.
Acompanyar els processos vitals de les infàncies i adolescències amb confiança i respecte és un repte d'aquesta humanitat.
Formant-me en Kinesiología Emocional i (pròximament) en
Psicoteràpia Infantil amb enfoque humanista.

WhatsApp Image 2021-08-27 at 08.58.11

IRIS HINOJOSA

Psicòloga sanitària,Psicòloga infantil, adolescents i adults. Artista multidisciplinar..
Num col 17420

Em mou créixer una mica més cada dia i estic agraïda de poder-ho fer a través de la meva feina, acompanyant en processos de canvi. Atrevir-nos a ser qui som és un art que també s’aprèn

eeee

MERITXELL SANTAMARIA

Actriu i psicoterapeuta de grups. Especialista en psicodrama.

Les arts escèniques tenen un valor terapèutic inqüestionable, només cal detectar-ne el perquè de tot plegat i donar espai i temps per tal de descobrir i afavorir la integració dels elements transformadors.

WhatsApp Image 2022-12-23 at 22.34.35

MARIANA CAZALÁ

Psicòloga infantil, adults, parella i perinatal.
Núm col 30358

Sempre he sentit una gran motivació per descobrir la veritable essència de les persones, el que les fa úniques i irrepetibles i que les impulsa a superar els reptes que es presenten a la vida. Acompanyo a les famílies i la criança des d’una mirada autèntica, respectuosa i inclusiva.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 21.09.16

MARIA MILLAN

Psicòloga infantil
Núm col 30016

Em mou l'acompanyament des de la sensibilitat i la creativitat. Crec en la creació d'espais i vincles que donin llum i permís per a l'expressió d'experiències i emocions que resten a l'ombra. Confio en el paper transformador de l'art com a eina de resignificació i de possibilitat, posant-lo al servei de l'aprenentatge emocional. Entenc la narrativa interna com a un reflex del nostre desenvolupament en les relacions i la vida. Integro el cos, les emocions, el pensament i els sistemes vinculars en què som.

Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 23.50.38

MAR COBOS

Psicòloga infantil, adolescents i familiar.
Núm col 14084

Em sento afortunada d’acompanyar a famílies, infants i adolescents a millorar en el seu benestar a partir de les seves pròpies capacitats i expectatives.

WhatsApp Image 2023-01-24 at 22.49.07

KATHERINE ALVAREZ

Psicòloga clínica infantil i d'adults

La meva professió és la meva vocació. Em sento molt afortunada de poder ajudar a les persones a resoldre, millorar o acompanyar les seves dificultats fomentant una millor comprensió de si mateixes i un benestar més gran en les seves vides

WhatsApp Image 2022-03-29 at 21.10.11

ELENA BLASCO

Secretaria i administració de Sisme

M'agrada poder acompanyar en els projectes i la gestió del dia a dia. Posar ordre en allò que no es veu, per sentir-nos totes més a gust i créixer juntes.

IMG_2245 -2

FILIPA TEIXEIRA

Producció i dinamització en arts escèniques

Crec en la capacitat que tenim per transformar-nos i transformar el nostre entorn. Per això em mouen les persones, els vincles i l'art amb el seu poder infinit que ens permet mirar més enllà del que és obvi. Personalment el teatre, social i de l'oprimit, em va ajudar a coneixe'm, a ser una persona més amable amb mi i amb els altres. Això és el que em mou, poder compartir aquesta poderosa eina, obrint la oportunitat a que la resta la pugui conèixer i aplicar.

Anna Lopez (1)

ANNA LOPEZ

Actriu i Mestra. Especialitzada en teatre infantil i arts aplicades.

Sóc una apassionada del teatre i m'entusiasma el món de l'aprenentatge a través de les arts. Treballo socialment perquè les arts escèniques estiguin presents a la nostra quotidianitat i que siguin especialment indispensables durant les etapes de la infantesa i l'adolescència.

IMG_2147

MARC GARCIA

Actor i dramaturg.

Confio plenament en la capacitat transformadora de la paraula; de la mateixa manera, aposto pel teatre més íntim (en diria epopeies íntimes) i pels textos que son capaços d'alliberar des d'un lloc més emocional que racional, la paraula de l'espectador.

Anna Sala (1)

ANNA SALA

Integradora social i Actriu. Especialitzada en teatre social.

M’agrada acompanyar a través de l’art, generant espais de confiança, on permetre’s ser i estar. Em fascina el potencial de les arts escèniques com a eina de transformació individual i social.

Elena 2 (1)

ELENA BORRELL

Professora de ioga

M’agradaria ser la mà que, gairebé sense ser-hi, hi és. Acompanyo a persones i famílies per transformar al llarg del camí a través del ioga. Oferir eines i acompanyar moments que ens portin a trobar l'equilibri, la serenitat, la força i la pau que portem dins i que en moltes ocasions no ens permetem parar a observar o enriquir-nos.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 12.45.47

OSCAR CALDERA

Caporal de Bombers de la Generalitat. Formador.

M'apassiona la feina de bomber i m'agrada formar part d'un equip que acompanya a persones que tenen la il•lusió d'assolir aquest repte.