FB_IMG_1601920942076 (1)

JOEL ALVAREZ BANAL

Fundador Sisme.
Productor i director d'arts escèniques aplicades.

Em mou crear espectacles de creació col·lectiva amb comunitats diverses, per facilitar transformacions individuals, grupals i socials.
Treballo perquè el teatre aplicat sigui un llenguatge comú en els ambits profesionals i institucionals.

DSCF5840 (1)

ESTHER PLANAS HORTAL

Fundadora de Sisme.
Psicòloga. Psicoterapeuta humanista i sistèmica. Especialitzada en arts escèniques aplicades.
Núm col 15151

M’apassiona formar part d’espais creatius on compartim i ens nutrim de la trobada. M’emociona acompanyar persones per relacionar-nos d’una manera més lliure, més segura i des de la pròpia essència.

PHOTO-2021-07-17-18-00-09

ZUBIA LEAL

Psicòloga infantil i familiar. Artterapeuta.
Num col 14090

M’apassiona el poder del vincle i de la creativitat en els processos d’acompanyament. Entenc l’art com a mitjà transformador.

WhatsApp Image 2021-08-27 at 08.58.11

IRIS HINOJOSA

Psicòloga infantil, adolescents i adults. Artista multidisciplinar..
Num col 17420

Em mou créixer una mica més cada dia i estic agraïda de poder-ho fer a través de la meva feina, acompanyant en processos de canvi. Atrevir-nos a ser qui som és un art que també s’aprèn

WhatsApp Image 2021-08-27 at 12.40.50

ANNA JEREMIAS

Psicòloga adultes i joves. Formadora i educadora social.

M’apassiona acompanyar a les persones i als grups cap a la pròpia exploració i descoberta, des de l’escolta i el respecte per els propis processos de vulnerabilitat i d’impuls. Traçar processos d’autonomia i d’autogestió de la salut bio- psico -social de la mà de les persones i els grups desperta una creativitat i bellesa que ens nodreixen a tota la comunitat.

IMG_20181221_165642_2

MARIVÍ MIRANDA

Psicòloga infants,adolescents i adults. Especialitzada en dansa i moviment.
Núm col 22070

Estimo la meva professió i em sento honrada per col·laborar en el desenvolupament i la recerca del benestar de les persones. Em qüestiono el preestablert i intento ser genuïna i coherent amb mi mateixa com a forma de creixement personal i com la meva aportació a la comunitat. Actualment formant-se en psicoteràpia integradora humanista

WhatsApp Image 2021-08-17 at 18.04.03

WARA REVOLLO

Psicòloga adults i adolescents.
Núm col 15514

Valoro l’autenticitat que ens porta a ser i mostrar-nos como som. Gaudeixo acompanyant a les persones que necessiten deixar anar càrregues innecessàries, reconéixer les seves multiples facetes i estimar-les profundament.

WhatsApp Image 2021-08-17 at 13.50.39

LAIA BALLART

Psicòloga especialitzada en orientació laboral i coaching.

Tinc la convicció que cada una de nosaltres ens podem transformar en allò que volem. M’agrada acompanyar en l’orientació laboral i en el propi autoconeixement per poder viure en sintonia amb els propis valors i potenciar, d’aquesta manera, la millor versió de nosaltres mateixes.

WhatsApp Image 2021-07-23 at 13.52.25 (1)

JÚLIA VILA

Psicòloga infants,adolescents i adults. Especialitzada en dansa i moviment.
Núm col 29582

Crec en la importància d'acompanyar i validar els processos de creixement en la infància i l'adolescència, que trobin un lloc d'escolta i seguretat on poder desenvolupar-se en l'aprenentatge emocional. Treballo des de diferents llenguatges artístics com a pràctiques creatives que potencien noves mirades i possibilitat de transformació.
Actualment especialitzant-se en terapia gestalt infantil i adolescents

rbt

NÚRIA MESTRES

Psicopedagoga i mestra.

M’apassiona la tasca educativa: acompanyar infants en el seu creixement, procurant un bon entorn emocional d’aprenentatge, ajudant-los a ser capaços i a sentir-se capaços, tenint present les seves necessitats i, valorant la seva singularitat i diversitat. Crec en la comunitat com agent educatiu.

WhatsApp Image 2022-03-21 at 9.07.48 AM

BELÉN FRUGONI

Psicòloga infantil i adolescents. Terapeuta Corporal Bioenergètica i Doula.

Crec en la creació del vincle com a potència transformadora. Habilito espais on expressar-nos més enllà de la paraula: obrint camins al llenguatge corporal i l'expressió emocional.
Acompanyar els processos vitals de les infàncies i adolescències amb confiança i respecte és un repte d'aquesta humanitat.
Formant-me en Kinesiología Emocional i (pròximament) en
Psicoteràpia Infantil amb enfoque humanista.

WhatsApp Image 2022-03-21 at 2.52.24 PM

PATRICIA SAGARRA

Psicòloga infantil, adults i familiar.
Núm col 8557

Crec fermament en la capacitat humana per a créixer i superar les adversitats, en l'instint de supervivència i en el poder que el grup exerceix mitjançant l'estima i la solidaritat. M'apassiona poder acompanyar les persones en aquest procés de creació i m'involucro al màxim per a poder teixir quelcom nou, quelcom que em permeti, i ens permeti projectar-nos "en futur", per tal de generar, entre tots, nous espais de pensament.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 21.09.16

MARIA MILLAN

Psicòloga infantil
Núm col 30016

Em mou l'acompanyament des de la sensibilitat i la creativitat. Crec en la creació d'espais i vincles que donin llum i permís per a l'expressió d'experiències i emocions que resten a l'ombra. Confio en el paper transformador de l'art com a eina de resignificació i de possibilitat, posant-lo al servei de l'aprenentatge emocional. Entenc la narrativa interna com a un reflex del nostre desenvolupament en les relacions i la vida. Integro el cos, les emocions, el pensament i els sistemes vinculars en què som.

Actualment em formo en psicoteràpia integradora humanista.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 21.10.11

ELENA BLASCO

Secretaria i administració de Sisme

M'agrada poder acompanyar en els projectes i la gestió del dia a dia. Posar ordre en allò que no es veu, per sentir-nos totes més a gust i créixer juntes.

IMG_2245 -2

FILIPA TEIXEIRA

Producció i dinamització en arts escèniques

Crec en la capacitat que tenim per transformar-nos i transformar el nostre entorn. Per això em mouen les persones, els vincles i l'art amb el seu poder infinit que ens permet mirar més enllà del que és obvi. Personalment el teatre, social i de l'oprimit, em va ajudar a coneixe'm, a ser una persona més amable amb mi i amb els altres. Això és el que em mou, poder compartir aquesta poderosa eina, obrint la oportunitat a que la resta la pugui conèixer i aplicar.

Anna Lopez (1)

ANNA LOPEZ

Actriu i Mestra. Especialitzada en teatre infantil i arts aplicades.

Sóc una apassionada del teatre i m'entusiasma el món de l'aprenentatge a través de les arts. Treballo socialment perquè les arts escèniques estiguin presents a la nostra quotidianitat i que siguin especialment indispensables durant les etapes de la infantesa i l'adolescència.

IMG_2147

MARC GARCIA

Actor i dramaturg.

Confio plenament en la capacitat transformadora de la paraula; de la mateixa manera, aposto pel teatre més íntim (en diria epopeies íntimes) i pels textos que son capaços d'alliberar des d'un lloc més emocional que racional, la paraula de l'espectador.

Anna Sala (1)

ANNA SALA

Integradora social i Actriu. Especialitzada en teatre social.

M’agrada acompanyar a través de l’art, generant espais de confiança, on permetre’s ser i estar. Em fascina el potencial de les arts escèniques com a eina de transformació individual i social.

Elena 2 (1)

ELENA BORRELL

Professora de ioga

M’agradaria ser la mà que, gairebé sense ser-hi, hi és. Acompanyo a persones i famílies per transformar al llarg del camí a través del ioga. Oferir eines i acompanyar moments que ens portin a trobar l'equilibri, la serenitat, la força i la pau que portem dins i que en moltes ocasions no ens permetem parar a observar o enriquir-nos.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 12.45.47

OSCAR CALDERA

Caporal de Bombers de la Generalitat. Formador.

M'apassiona la feina de bomber i m'agrada formar part d'un equip que acompanya a persones que tenen la il•lusió d'assolir aquest repte.

eeee

MERITXELL SANTAMARIA

Actriu i dinamitzadora especialitzada en psicodrama.

Les arts escèniques tenen un valor terapèutic inqüestionable, només cal detectar-ne el perquè de tot plegat i donar espai i temps per tal de descobrir i afavorir la integració dels elements transformadors.