Nascuda a Barcelona el 1980, té estudis de sociologia (Universitat de Barcelona) i es forma en interpretació d'art dramàtic a diverses escoles entre Barcelona i Londres. Com a actriu ha treballat a Espanya, Anglaterra, Escòcia i Bèlgica en diferents curtmetratges, espectacles de carrer, llargmetratges, teatre infantil i contacontes.

S'especialitza en disciplines com el clown i la pedagogia teatral (graduada en Pedagogia de les Arts Escèniques a la Universitat de Lleida). Crea una companyia d'animacions infantils i teatre amb la que fa representacions per escoles i dirigeix cursos escolars de foment a la lectura a la vegada que s'inicia en la direcció teatral amb espectacles amateurs.

Des de fa catorze anys imparteix classes de teatre i expressió artística a infants i adolescents a escoles, casals, instituts i centres formatius i d'especialitat artística. Gràcies a la seva implicació personal en la lluita comunitària contra les desigualtats socials i convençuda capacitat transformadora del teatre, s'interessa també per l'aplicació de les arts com a facilitadores de lligams socials i es postgradua en Arts Escèniques i Acció social a l'Institut del Teatre.

Actualment segueix treballant en el món de la docència, a una escola de primària pública i inclusiva a L'Hospitalet de Llobregat, impartint un projecte personal basat en la inclusió del teatre com a assignatura complementària i curricular, ocasionalment participa en projectes teatrals com a actriu o ajudant de direcció.